Luhačovice

Luhačovice každoročně vítají více než 20 tisíc hostů, kteří sem přijíždějí jednak za účelem léčení, ale také za relaxací, aktivním odpočinkem i kongresovou turistikou.

Luhačovice a jejich okolí nabízejí mnoho příležitostí pro sportování - jsou východiskem tras pro pěší i cykloturisty do Bílých Karpat. Sportovní zázemí umožňuje hrát tenis, squash, minigolf, kuželky, bowling, navštívit saunu, některé z mnoha relaxačních a fitness center. Disponují moderním a dobře vybaveným sportovním areálem Radostova s kvalitním ubytováním, stravováním, relaxací a regenerací pro profesionální i amatérské sportovce (sál pro míčové hry, menší zrcadlový sál, spinning, venkovní hřiště s umělým trávníkem III. generace, tenisový kurt, doplňkové škvárové, asfaltové a travnaté plochy).

Koupat se dá v krytých bazénech hotelů i ve venkovních koupalištích. Na Horní Olšavě asi 2 km nad centrem lázní u obce Pozlovice byla v roce 1930 vybudována Luhačovická údolní přehrada, v současnosti velmi využívané rekreační středisko. Kromě lenošení u vody a vyjížděk na koni, minigolfu, tenisu a dalších sportů se tady můžete věnovat také rybaření.

Velkou předností Luhačovic je množství kvalitního ubytování v moderních hotelích s doplňkovými službami a speciálními programy pro všechny skupiny obyvatel, rodinných penziónech i v soukromí, bohatá nabídka stravování, půldenních i jednodenních výletů do okolí a ostatních služeb.

Adresa

Luhačovice
763 26 Luhačovice

Kontakt

telefon: +420 577 197 411

Turistické cíle

Lázně Luhačovice
mapa
Vincentka
mapa
CHKO Bílé Karpaty
mapa
Stavby Dušana Jurkoviče
mapa
Jurkovičův dům
mapa

Služby

Kalendář akcí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí • Realizace web studio dat