Dům kultury Uherský Brod

Budova Domu kultury se stylově řadí k architektuře tzv. socialistického realismu. Ačkoli se vnější podoba Domu kultury vyznačuje typickými architektonickými prvky 80. let 20. století, skrývá v sobě pozoruhodný interiér a velký sál pro 550 diváků, který svým estetickým pojetím patří k nejhezčím v České republice. Dále disponuje víceúčelovým malým divadelním sálem s 99 sedadly, prostornou učebnou, zkušebnou pro hudební soubory a salonkem pro 40 lidí.

 

Praktické řešení prostoru budovy DK a velmi dobré technické vybavení umožňuje široké spektrum činností - pořádání plesů, tanečních zábav, koncertů včetně varhanních, divadelních představení, nejrůznějších výstav, přehlídek, autosalonů, organizování vzdělávacích programů. Poskytuje kvalitní zázemí a stravovací služby i pro náročné zákazníky.

 

Součástí Domu kultury je krásná barokní galerie Panský dům, hvězdárna a kino Máj. Dům kultury vedle těchto činností zajišťuje výlepovou službu a poskytuje kulturní servis Městskému úřadu v Uherském Brodě, podílí se na přípravě propagačních materiálů a prezentačních výstav a zajišťuje distribuci Brodského zpravodaje.

 

Adresa

Dům kultury Uherský Brod
Mariánské náměstí 2187
688 01 Uherský Brod

Kontakt

telefon: +420 703 177 770, +420 572 805 751
e-mail: dkub@ub.cz

Turistické cíle

Šachova synagoga Holešov
mapa
Zámek Holešov Holešov
mapa
Černá kaple Holešov Holešov
mapa
Kostel Nanebevzetí Panny Marie Holešov
mapa
Židovský hřbitov Holešov s obřadní síní Holešov
mapa
Bazilika Nanebevzetí Panny Marie na Hostýně Chvalčov
mapa

Služby

Kalendář akcí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí • Realizace web studio dat