Předvánoční degustace z gauče

Degustace z gauče jsou zpět! První už tento pátek. Pokud nechcete prošvihnout vzorky, objednávejte rovnou na vinarstvimedek.cz. Hoďte nohy na stolek u televize nebo počítače a nechte na sebe dýchnout kousek našeho sklepa. Na Facebooku a YouTube startujeme druhou vlnu oblíbených degustací z gauče a vy můžete být u toho. Stačí včas objednat vzorky a připojit se k živému streamu přímo ze sklepa.
Nadcházející advent si zpříjemníme hned 3 degustacemi a každá z nich bude úplně jiná. Budeme si povídat o všem, co vás zajímá, a u toho vychutnávat naše živá nefiltrovaná vína s minimálním obsahem síry. Přirozeně.
 
27.11. nás čeká košt naší nové vánoční škatule na pohodu, kam jsme zařadili čistý mošt z letošního Sauvignonu a oblíbené kousky VENI – květinově-meruňkový Hibernal, svěží Sylván, meruňkovo-mandarinkovou Pálavu, slaný Vlašák, lipový Rýňák a jedno překvapení navíc.
 
4.12. se pustíme do barikové vánoční škatule a s ní do vín z řad VIDI a VICI. Bude to Pálava 2019 barrique, Chardonnay 2018 barrique, Chardonnay 2019 sur-lie, Johanniter 2019 barrique, Piñotka barrique a Alibernet 2018 barrique.
 
11.12. odstartujeme „červené Vánoce“. Koštovat budeme hutná a výrazná červená vína z luxusního ročníku 2018 – Rulandské modré, Dornfelder, Cuvée Šantal, Frankovku, Alibernet a jeden bonusový vzorek z ročníku 2019.

Jednotlivé degustace můžete objednávat samostatně nebo všechny najednou ve výhodném balíčku, ke kterému vám pro radost přibalíme dvě láhve mladého vína navíc.
 
Zaregistrovaným pošleme vždy balíček se vzorky i všechny potřebné informace včas.

Adresa

Vinařství Medek
Na Kopci 68
Sady
686 01 Uherské Hradiště

Kontakt

Termíny

Turistické cíle

Šachova synagoga Holešov
mapa
Zámek Holešov Holešov
mapa
Kostel Nanebevzetí Panny Marie Holešov
mapa
Černá kaple Holešov Holešov
mapa
Židovský hřbitov Holešov s obřadní síní Holešov
mapa
Svatý Hostýn Chvalčov
mapa
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí • Realizace web studio dat