Rodinný zábavní park Galaxie

Rodinný zábavní park Galaxie je jedinečný zábavní park pro celou rodinu. V hale se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro děti. Součástí zábavní parku je restaurace, hotel a wellness centrum.

Každá z atrakcí představuje jinou planetu či galaxii. Za jediný den tak děti s rodiči mohou uskutečnit dobrodružnou cestu vesmírem.

Galaxie Zlín přináší dětem možnost prožít za každého počasí den plný zábavy, pohybu a nejrůznějších her. Na společných výpravách si najdou nové kamarády, při překonávání rozmanitých překážek si zvýší své sebevědomí. U nás se skutečně fantazii žádné meze nekladou. Dobrodružství, zábava, pohyb...

Všechny atrakce v hale podléhají přísným bezpečnostním i hygienickým předpisům. Díky tomu si mohou dospělí bez obav o své ratolesti užívat návštěvy haly v prostorách restaurace, nebo si sami vyzkoušet některé z mnoha atrakcí. Kromě zmiňovaného občerstvení park Galaxie nabízí rodičům internetové wi-fi připojení zdarma, čtenářský koutek nebo sledování různých projekcí, vystoupení a programů. Bez problémů tak u nás může celá rodina dohromady strávit společný čas bez stresu a přitom si i aktivně odpočinout.

V prostorách Galaxie se konají pravidelně různé akce, vystoupení, soutěže, turnaje, koncerty apod. Program je průběžně aktualizován na našich stránkách: www.galaxiezlin.cz.

Školám, školkám i jiným kolektivům nabízíme možnost výletu do našeho centra Galaxie. Na přání rovněž spojenou se vzdělávacím a tělovýchovným programem. Zkušení pedagogičtí pracovníci samozřejmostí. Více na tel.: +420 607 237 416.

Jako bonus nabízí hala také velmi oblíbené oslavy dětských narozenin.

Adresa

Rodinný zábavní park Galaxie
Fryštácká 679
Vršava
(vedle tenisových kurtů)
760 01 Zlín

Kontakt

telefon: +420 571 118 980

Najdete v okolí

Turistické cíle

Galerie pod radnicí
0.5 km
mapa
Velké kino Zlín
Velké kino Zlín
0.9 km
mapa
Kostel sv. Filipa a Jakuba
1.3 km
mapa
Lázně Zlín-Kostelec
1.4 km
mapa
Centrální park Jižní Svahy
1.7 km
mapa
Divadlo Mandragora Zlín
Divadlo Mandragora Zlín
1.8 km
mapa

Kalendář akcí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí • Realizace web studio dat