Motokáry Zlín

Chcete zažít adrenalinovou jízdu? Pak navštivte nejmodernější motokárovou dráhu na Moravě. Najdete ji v továrním areálu ve 123. budově. V elektro motokárách značky Sodi RSX v moderním designu a s volantem z uhlíkových vláken ve stylu F1 se budete cítit jako opravdový závodník.

Dráha se rozprostírá na ploše 2 000 m čtverečních s vyváženým počtem zatáček a rovinek. Šířka dráhy je až 5,4 m, což umožňuje bezpečné předjíždění.

Čtyři výkonnostní stupně motokár umožňují jak bezpečnou jízdu pro děti tak adrenalinový zážitek pro zkušené závodníky na maximálního výkon motokáry.

Motokáry jsou snadno ovladatelné, intuitivní, vybavené zpátečkou a se skvělou akcelerací. Elektro motokáry jsou oproti benzínovým výkonově identické, čisté a bez zápachu výfukových plynů. Díky těmto přednostem jsou velmi oblíbené také u žen.

Zázemí je odděleno od dráhy protihlukovou stěnou, což umožňuje nerušenou zábavu u baru. Kapacita zázemí je až 68 míst k sezení, což vybízí k uspořádání teambuildingu, meetingu, oslavy narozenin či rozlučky se svobodou.

Adresa

Motokárová dráha E-KARTS ZLÍN
Malotova 5656
(123. budova ve Svitu)
760 01 Zlín

Kontakt

telefon: +420 603 294 529

Najdete v okolí

Turistické cíle

Areál Baťových závodů
0.8 km
mapa
Galerie Dvanáctka
Galerie Dvanáctka
0.9 km
mapa
Stezka zdraví na Tlusté hoře
1.0 km
mapa
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
1.0 km
mapa
Pojízdná baťovská kancelář ve výtahu 21. budovy
1.1 km
mapa
Správní budova č. 21 - zlínský mrakodrap
1.1 km
mapa

Služby

Kalendář akcí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí • Realizace web studio dat