Penzion Mila

Penzion Mila nabízí dva klimatizované komfortně vybavené apartmány umístěné v podkroví rodinného domu v obci Rusava, v centru Hostýnských vrchů.

Apartmán č. 1 žlutý rozmístění 2 lůžka + 2 lůžka + 4 přistýlky
je s jednou dvoulůžkovou ložnicí nad vchodem a obytnou místností s TV,SAT,DVD, internet pevný nebo WIFI, jídelním koutem, rozkládací sedačkou na čtyři přistýlky, dvojlůžkem za komínem a kompletně vybavenou kuchyňkou s vařičem, mikrovnnou troubou, varnou konvicí, kávovarem a lednicí. Sociální zařízení je se sprchou, umyvadlem a WC.

Apartmán č. 2 oranžový rozmístění 4 lůžka + 2 přistýlky
je s jednou čtyřlůžkovou ložnicí a obytnou místností s TV,SAT,DVD, internet pevný nebo WIFI, jídelním koutem, rozkládací sedačkou na dvě přistýlky a kompletně vybavenou kuchyňkou s vařičem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, kávovarem a lednicí. Sociální zařízení je se sprchou, umyvadlem a WC.

Je k dipozici oplocený 2000 m2 velký pozemek s parkovištěm, bazénem, venkovním posezením u bazénu nebo pod markýzou a grilem. Hosté si mohou sami načepovat výtěčné nepasterované pivo Bernard v suterénu domu, kde je velká společenská místnost s barem, krbem, stolním fotbálkem, profi šipkami, televizí a WIFI internetem.

Adresa

Penzion Mila
Ráztoka 88
768 41 Rusava

Kontakt

telefon: +420 736 488 066

Kontaktní osoba

Marek Horák

Turistické cíle

Evangelický kostel sv. Trojice Rusava
mapa
Kašparova vila Rusava
mapa
Pardus, vrchol Rusava
mapa
Muzeum Rusava - Památník obce Rusava
mapa
Zřícenina hradu Chlum
Zřícenina hradu Chlum Rusava
mapa

Služby

Kalendář akcí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí • Realizace web studio dat